Het Kampvuur
Het Kampvuur

De onofficiële podcast over Temptation Island. Twee vrienden, Arjan en Martin, kijken elke week de ultieme guilty pleasure en praten erover na. De onofficiële podcast over Temptation Island. Napraten over de ultieme guilty pleasure.


Kampvuur S8E12: Wat was het ‘dingetje’ tussen Jari en Maris?

De seizoensfinale van Temptation Island, en dus ook van ons. We zagen de laatste twee kampvuren en waren onder de indruk van het optreden van Kai en Monica tegenover Ivo en Maris. Maar wáárom vroeg Monica niet door over het ‘dingetje’ tussen Jari en Maris? Bij Iris en Whitney ontspoorde het gewoon weer ouderwets. Verder: een heel groot nieuwsblok, videoboodschappen van kandidaten en een bizarre onthulling van Sabine.

🥇 We zijn trouwens de eindstand van de voorspellingen vergeten te noemen. Martin voorspelde goed dat Iris en Whitney uit elkaar zouden gaan. De eindstand is dus 4-2

In de extra lange versie op Patreon: Tijd om terug te kijken op het hele seizoen. Zijn we daar een beetje tevreden over? Arjan en Martin kijken ook even vooruit naar de interviews, want er komt nog veel aan. Oh, en we ontdekken nog meer ‘bn’ers’ van wie je een boodschap kan krijgen.

Shownotes:

Praat mee:

Hosts:© Het Kampvuur.
Pagina gegenereerd op 29-10-2022 om 20:06:22.