Het Kampvuur
Het Kampvuur

De onofficiële podcast over Temptation Island. Twee vrienden, Arjan en Martin, kijken elke week de ultieme guilty pleasure en praten erover na. De onofficiële podcast over Temptation Island. Napraten over de ultieme guilty pleasure.

'Ironisch genieten van ironische genieters.' — de Volkskrant


Hoe luister ik naar Het Kampvuur?

Tof dat je naar ons wil luisteren! Dat kun je op verschillende manieren doen. Het beste is om je te abonneren in een podcast-app. Zo krijg je automatisch elke week de nieuwste aflevering binnen. Hieronder staan de manieren om je te abonneren. Wil je dat niet, dan kun je altijd gewoon via deze website luisteren.

Abonneer je via...


Over Het Kampvuur (en alle manieren om contact op te nemen)

Hoi, wij zijn Arjan en Martin! We maken elke week Het Kampvuur, de onofficiële podcast over Temptation Island. We bespreken wat er is gebeurd in de laatste aflevering, van welke koppels we verwachten dat ze uit elkaar gaan en al het nieuws rondom het programma.


Foto: Nelleke Poorthuis

Een van de leukste dingen aan het maken van een podcast is het contact met luisteraars. We horen graag hoe jij ergens over denkt, of wat we verkeerd hebben gezegd. Je mag ook altijd appen of mailen als je vragen hebt. Hieronder staan alle manieren om met ons in contact te komen. Of slide in de DM's als je het nummer van Arjan wil.

Praat mee:© 2021 Het Kampvuur.
Pagina gegenereerd op 07-12-2021 om 20:18:37.