Het Kampvuur

De onofficiële podcast over Temptation Island. Twee vrienden, Arjan en Martin, kijken elke week de ultieme guilty pleasure en praten erover na.

'Ironisch genieten van ironische genieters.' — de Volkskrant

Meepraten? Stuur een (audio-)appje naar 06 20 15 15 29. Je kan ons volgen op Instagram en Twitter. Mailen kan naar inbox@hetkampvuur.com.


Kampvuur S5E2: Corey is in de liefdesval gelopen

We kregen meteen twee afleveringen Temptation Island USA voor de kiezen, en wat gebeurde er veel! Van cheesy openingszinnen tot huilen (heel veel huilen). De koppels lijken niet voor niks naar het eiland gekomen, want bij iedereen dreigt het wel mis te gaan. Behalve Corey misschien, die vooral heel bang is om zijn Erin kwijt te raken. We hebben het ook over de presentator, Mark L. Walberg, die ons positief verraste en over kampvuren, want die kwamen dit keer wel heel snel.

In de extra lange versie op Patreon: Arjan vertelt hoe ver hij zou gaan voor zijn relatie; zou hij ervoor naar Temptation Island gaan? Verder bespreken we de indruk die de eerste afleveringen op ons maakten en hoe het er aan toeging achter de schermen bij ons interview met Dennis.

Praat mee:

Shownotes:

Hosts:© 2021 Het Kampvuur.
Pagina gegenereerd op 23-06-2021 om 23:22:34.